OM OS


Hos Touch of Wood er der næsten ingen grænser for hvad der er muligt. Har du en opgave der kræver kreativ tænkning, er vi de rette at gå til.
Touch of Wood tilbyder sin arbejdskraft indenfor et bredt område af snedkerarbejde,lige fra møbelrestauration til tømmerarbejde. Alt laves med stor erfaring og faglig stolthed.

Vi producerer:

  • Skabe
  • Reolsystemer med indbygning af tv
  • Hjem teater
  • Barsystemer 
  • Køkkener og badeværelser
  • Træinteriører til hele huset

For at gøre arbejdet unikt, er vi også i stand til at tilføre andre materialer f.eks.plastic, metal, glas, keramik, læder og textiler.
Usædvanlige og udfordrene opgaver er vores speciale, og en tilfreds kunde er vores mål.

Vi ved at effektivitet og pris er vigtige elementer og i enhver kundes interesse. Ring og vi stiller gerne op med en vurdering uden omkostninger.

Om Green Woodwork Skolen


I 30 år har vi forarbejdet smukke ting i træ. Nu tilbyder vi Green Woodwork kurser så du også kan få samme mulighed. På den eneste skole af sin slags i Danmark, underviser vi dig i hvordan du arbejder med træet på traditionel vis. Vores mål er at holde traditionelt træarbejde i live og videre bringe det til kommende generationer.

Antallet af kursister på vores kurser er begrænset. Det betyder mere grundig og personlig undervisning.

Vi håber at hver deltager vil tage hjem med et uvurderligt arbejde, som de har produceret med egne hænder, og en dybere forståelse af materialet træ og skovens træer som helhed.

Vi tilbyder en oplevelse, hvor du på en enkel måde skaber, lærer og deler din erfaring sammen med andre ligesindede i en smuk natur midt på Djursland. Kurserne afholdes i dejlige naturomgivelser under halvtag og enkle forhold.

Udover vores kurser tilbyder vi demonstrationer og undervisning til museer og skoler, festivaller og hospitaler.